Wij controleren graag voor je of ADSL en VDSL leverbaar zijn op jouw locatie. Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 088 – 463 67 30 of per e-mail sales@infopact.nl.

Infopact levert naast ADSL en VDSL ook glasvezel. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 – 463 67 30 of per e-mail sales@infopact.nl.

De snelheid van ADSL en VDSL is afhankelijk van het pakket waarvoor je kiest en van een aantal andere factoren. Het gaat wat ver om op de theoretische achtergronden in te gaan. In de praktijk blijkt dat de snelheid die je haalt vaak iets lager ligt dan de theoretische snelheid die is opgegeven.

Bij een verhuizing wordt de bestaande ADSL- of VDSL-aansluiting opgeheven en wordt er een nieuwe aansluiting gerealiseerd op het nieuwe adres. Dit laatste is uiteraard alleen mogelijk als er ook ADSL of VDSL mogelijk is op het nieuwe adres en er een vaste aansluiting aanwezig is. Wij kijken dit graag voor je na.

Of we doen een upgrade naar glasvezel, dit is immers de beste optie! Uiteraard checken we ook hier of het mogelijk is op jouw locatie.

Neem voor meer informatie contact op met Infopact via telefoonnummer 088 – 463 67 30 of per e-mail sales@infopact.nl.

Onze medewerkers geven je graag meer informatie over de beschikbaarheid van ADSL en VDSL in jouw regio. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 – 463 67 30 of per e-mail via sales@infopact.nl.