Uw security dienstverlening verder professionaliseren en uw omzet en marge verhogen?

Besteed informatiebeveiligingsdiensten uit aan het onafhankelijke ThreadStoneOptimaliseer uw informatiebeveiliging en vergroot uw waardepropositie

Uw klanten vragen om uw ondersteuning bij het verbeteren van hun informatiebeveiliging. Of u ziet een uitgebalanceerd security-portfolio als een kans om nieuwe klanten te werven. Met welke diensten kunt u toegevoegde waarde leveren ten opzichte van uw bestaande diensten? Hoe zet u uw eigen propositie op waarmee u uw kwalitatieve dienstverlening nog verder verbetert en waar u bovendien een interessant verdienmodel mee creëert?
ThreadStone: Uw partner in cyberbeveiligingsoplossingen en risicobeheer

Onze partner ThreadStone kan u helpen bij de antwoorden op bovenstaande vragen. Van eenmalig inzicht in de bestaande situatie (gericht op beleid, bewustzijn bij medewerkers en techniek) tot aan continu doorlopende diensten die uw klanten helpen om risico’s te beperken of hun cyber weerbaarheid aantoonbaar te verhogen. Wij brengen u graag in contact met de specialisten van ThreadStone.

Uiteraard kunt u zelf ook direct contact opnemen, kijk voor meer informatie op www.threadstone.eu


“Onze klanten zien de ThreadScan als een soort verzekering dat ze op de goede weg zitten met de beveiliging van hun systemen.”
Theo Pluym - Pluym ICT

De voordelen van ThreadStone

  • Verbreding van uw dienstverlening;
  • Extra verdiensten;
  • Onafhankelijk specialist, geen discussie over slagers die hun eigen vlees keuren;
  • Van laagdrempelige, direct inzetbare producten tot aan specialistische diensten zoals nulmetingen;
  • pentesten, mystery guests etc;
  • Deskundige ondersteuning van ervaren, gekwalificeerde specialisten.

Expertise in beleid, bewustzijn en technische beveiliging

Specialistische security diensten op het gebied van beleid, medewerkersbewustzijn en techniek. Van Nulmeting tot Pentest en van Cyber escape room tot Vulnerability Management.

Heb je vragen?

Bel +31 (0)88 - 463 67 30 of laat je contactgegevens achter en wij nemen contact op.