Check de ervaringen van klanten en partners met de diensten en service van Infopact

"We kijken alweer uit naar het volgende Infopact event! Bent u er als partner ook bij?"

We kijken alweer uit naar het volgende Infopact event! Bent u er als partner ook bij?

De collega’s van Infopact

De collega’s van Infopact

"Infopact voorziet ons altijd van passende oplossingen voor onze klanten en is daarnaast ook nog eens 24/7 bereikbaar!"

Infopact begrijpt als geen ander onze business. Digihero koopt haar diensten in bij Infopact en de samenwerking verloopt heel goed. Wij willen onze klanten altijd voorzien van de beste oplossingen en Infopact heeft de kennis en kunde hiervoor in huis.

Digihero

Digihero

"Infopact is voor ons een betrouwbare en creatieve partner."

Infopact is voor ons een betrouwbare en creatieve partner die ons op het gebied van connectiviteit altijd kan voorzien van een passende oplossing voor onze klanten.

AMR ICT

AMR ICT

"Infopact begrijpt onze business"

Lansing ICT & Telecom is al vele jaren partner van Infopact. Infopact begrijpt onze business en heeft de kennis, flexibiliteit en snelheid van schakelen als dat nodig is.

Lansing ICT & Telecom

Lansing ICT & Telecom

"Dankzij de service van Infopact kunnen wij kwalitatief hoogstaande implementaties bewerkstelligen."

Wij werken al jarenlang uitstekend samen met Infopact. Zij heeft een fraaie partnerportal en professionele servicedesk, welke ons ruim voldoende ondersteuning biedt om kwalitatief hoogstaande implementaties te bewerkstelligen!

MaXXus Communications BV

MaXXus Communications BV

'Altijd bereikbaar én snel schakelen met professionals'

Van der Valk Eindhoven staat bekend om gastvrijheid en hoge kwaliteit. De Manager ICT: “Onze bereikbaarheid speelt een cruciale rol in de beleving die wij gasten willen bieden. Een snel en stabiel netwerk is hierbij onmisbaar. Wij kiezen al jarenlang voor Infopact, vanwege de betrouwbare dienstverlening, korte lijnen en 24/7 bereikbare professionals.”

Van der Valk Eindhoven

Van der Valk Eindhoven

'Infopact heeft een voorsprong op andere netwerkaanbieders'

Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro is Corendon een belangrijke speler op de reismarkt. Een goede bereikbaarheid en foutloze afhandeling van boekingen zijn essentieel voor de bedrijfsvoering. Daarvoor zijn goede netwerkverbindingen van het allergrootste belang. “Infopact werkt al sinds 2005 als betrouwbare partner nauwgezet met ons samen.”

Corendon

Corendon

‘Excellente prijs-kwaliteitverhouding zorgt dat wij al jaren klant zijn’

In de retail is het elke dag een uitdaging om klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Mark van Spaandonk, Manager Logistics & ICT: “De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat wij al jarenlang naar volle tevredenheid voor Infopact kiezen.”

Pipoos

Pipoos

‘Infopact betekent voor ons: stabiliteit. Met ruim 140 vestigingen zijn wij al jarenlang een zeer tevreden klant’

Nelson Schoenen is met ruim 140 winkels een van de grootste schoenen retailers in Nederland. Ivo Flierman, Manager ICT & Innovatie: “Wij maken al sinds 2008 naar volle tevredenheid gebruik van de dienstverlening van Infopact. Met onze passie voor schoenen zorgen we er jaarlijks voor dat vele tienduizenden klanten het juiste paar schoenen vinden via onze winkels en online kanalen. De verbindingsconnectiviteit tussen deze kanalen speelt een cruciale rol bij het uitdragen van deze passie.”

Nelson

Nelson

‘Goede samenwerking op basis van flexibiliteit en meedenken’

Het onderwijs verplaatst zich naar de digitale wereld. Rein Kroon, bovenschools ICT-coördinator: “Het contact met Infopact voelde van het begin af aan vertrouwd. Wij werken nu op elke locatie met de maximaal beschikbare bandbreedte. Pure noodzaak voor de digitale leeromgeving, maar hier ligt ook de basis voor onze onderwijsvernieuwingen in de komende jaren.”

Stichting Proo

Stichting Proo

Samen zorgen we voor een betrouwbare oplossing voor data-, communicatieverkeer en veiligheid voor jouw klanten

Aantal koppen koffie per dag
0
Tevreden klanten
0
Gewaardeerde partners
0
We bestaan al zoveel dagen
0