Goed nieuws van Infopact!

Monday 9 October 2023

We zijn verheugd om u te informeren dat vanaf vandaag het bestellen van uw Modem en Network Termination Unit (NTU) sneller en eenvoudiger is via de Infopact Portal!


Waarom een NTU?

Een Network Termination Unit (NTU) vormt de brug tussen het glasvezelnetwerk en uw modem, waardoor u kunt genieten van razendsnel en betrouwbaar internet. Samen met uw modem, zorgt de NTU voor een naadloze connectiviteit, waarmee u het optimale uit uw Infopact internetabonnement haalt. Het is ontzettend belangrijk om de juiste NTU te kiezen bij uw verbinding. Wanneer u via de portal bestelt heeft u altijd de juiste.


Zo bestelt u in enkele klikken:

  1. Inloggen: Ga naar onze portal en gebruik uw inloggegevens.
  2. Kies uw Producten: Selecteer tijdens de bestelling van uw verbinding de router en NTU die het best bij uw gebruik passen.
  3. Bevestigen: Controleer uw bestelling en bevestig de order


Optionele Installatieservice

Als de technologie soms een beetje teveel lijkt, maak u geen zorgen! We bieden een optionele installatieservice aan waarin onze vakkundige technici u helpen met de setup van uw nieuwe modem en NTU. Selecteer deze optie bij het bestellen indien gewenst.


Support Wanneer U Dat Nodig Heeft

Komt u ergens niet uit of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Ons toegewijde klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.


Verbonden met Infopact

Bij Infopact staan we voor uitstekende connectiviteit en service. Uw online ervaring is onze topprioriteit, en we blijven ons inzetten om onze producten en diensten te verbeteren om aan uw digitale behoeften te voldoen en te overtreffen.

Hartelijk dank voor het kiezen van Infopact. Wij zijn er om u te verbinden met de digitale wereld en kijken uit naar een blijvende samenwerking.