Infopact en Xelion zetten volgende stap in verdere ontwikkeling samenwerking

Thursday 9 February 2023

Uniforme dienstverlening tegen lage operationele kosten

Ruud Lammers – Infopact: “Infopact beschikt over een volledig geautomatiseerde webportal waarmee nieuwe Xelion gebruikers, inclusief SIP registratie, eenvoudig en zonder fouten kunnen worden geactiveerd. De Infopact webportal is beschikbaar voor alle Infopact Business Partners. Infopact’s webportal maakt het aansluiten en beheren van je klanten tot een ‘piece of cake’. Daarnaast voorzien Infopact en Xelion je engineers en adviseurs van expertise om klanten te ondersteunen en van een gedegen advies te voorzien. Op deze manier wordt het nóg eenvoudiger om succesvol aan te haken op de vraag vanuit de markt naar een betaalbare, makkelijk te gebruiken en flexibele UC dienst inclusief de daarbij behorende features en ondersteuning.”

Profiteren van marktvraag
Thijs van den Ende – Xelion: “De vraag naar managed telefoniediensten in het MKB zal in de komende jaren minimaal 20% per jaar blijven groeien. Niet iedere aanbieder zal daarvan in dezelfde mate profiteren. Waar gebruikers in het verleden genoegen namen met een beheerde PBX met basis telefoniefuncties, is dat nu anders. Een 100% betrouwbare app die werkt in combinatie met elk netwerk is een vereiste, evenals makkelijke tools om de persoonlijke bereikbaarheid de beheren. Xelion kent als Nederlands bedrijf de vragen vanuit de markt als geen ander en is in de afgelopen jaren meermalen genomineerd voor zijn innovatievermogen.”

Verdere innoveren door samenwerking
De samenwerking tussen Infopact en Xelion gaat verder dan slechts het volledig geautomatiseerd aanbieden van UC diensten. Met korte lijnen naar onze Business Partners vertaald Infopact, tezamen met Xelion, voortdurend de wensen van gebruikers naar mogelijke nieuwe features. Daarmee bieden wij de zekerheid dat Infopact zowel nu als in de toekomst optimaal in contact staat met haar Business Partners en zich daardoor kan onderscheiden van anderen.

Neem een Xelion specialist mee!

Meer mogelijkheden vragen ook om meer kennis en die heb je misschien niet altijd zelf paraat. Daarom kun je bij Xelion terecht voor ondersteuning. Xelion kan met je mee om je te ondersteunen in verkoop- en/of adviestrajecten. Met uitgebreide ervaring verzorgt Xelion een presentatie van de dienst en geven zij direct antwoorden op specifieke vragen over functies en visie. Deze aanpak werkt, bijna 88% van de demo’s waar een Xelion bij betrokken is kiest uiteindelijk ook voor Xelion!

Maak gebruik dit aanbod! Het levert je gegarandeerd onderscheidende waarde en mogelijk extra business op. Je hoeft ons alleen maar te contacten en wij plannen voor jou een afspraak in met Xelion om het te bewijzen! Meer informatie of een afspraak plannen? Contact je Infopact Partner Manager, of stuur een mail naar sales@infopact.nl of bel even met 088-4636730.