Infopact Partner event 2022

Friday 30 September 2022

Na drie jaar wachten vond het Infopact Partner Event plaats – deze keer in het Museum Beeld & Geluid in Hilversum. Een dag vol inspirerende sprekers en uiteraard een afsluitende BBQ.

Partners uit heel Nederland kwamen samen om te praten over de kansen die glasvezel biedt voor bedrijven. Hierbij namen de CEO van Glaspoort en Senior Partner Manager van DELTA Fiber ons mee in hun kijk op de markt en de laatste ontwikkelingen. Hierbij werd duidelijk dat alert blijven de sleutel is – ontwikkelingen gaan sneller dan verwacht! Gelukkig is Infopact – met haar ervaren teamleden – altijd op de hoogte van veranderingen in de markt, volledig voorbereid!

Daarnaast werd het belang van teamwork nog eens onderstreept door de zeer enthousiaste Tim Coronel. Paralellen tussen zijn wereld en de onze hebben we voorbij horen komenโ€ฆtotaal verschillende werelden, of toch niet?

Wij kijken terug op een geslaagde dag en kijken uiteraard ook weer vooruit naar het volgende Partner Event.

Kon je er niet bij zijn dit jaar? Of was je er wel en wil je nog even nagenieten? Zie dan onderstaande aftermovie voor een kleine sfeerimpressie!

We zien jullie graag volgend jaar!

Team Infopact