๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฅ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ฒ ๐—๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ: ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—ฒ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด

Wednesday 13 September 2023

In de bruisende stad Rotterdam, waar de haven en de moderne architectuur zij aan zij staan, vinden we de essentie van gemeenschapsgeest bij de Rotterdamse Douwers. Deze stichting zet zich onvermoeibaar in voor de jeugd van de stad, waarbij zij kansen creรซren, talenten ontplooien en dromen ondersteunen.

Maar zoals elk groot initiatief, staan de Rotterdamse Douwers niet alleen. De kracht van samenwerking wordt prachtig geรฏllustreerd door de genereuze bijdragen van partners zoals Infopact en de ICT afdeling. Infopact, een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van internet, telefonie en bijbehorende communicatiediensten, heeft met open armen de telefonische bereikbaarheid van de Rotterdamse Douwers omarmd. Ze bieden gratis licenties aan om ervoor te zorgen dat de stichting altijd bereikbaar is voor degenen die hen het meest nodig hebben.

Onlangs bracht partnermanager Floor van Infopact een bezoek aan de Rotterdamse Douwers, waar ze een ontmoeting had met Daniรซl van de ICT afdeling en Aldo van de Rotterdamse Douwers. Ze bespraken hoe de samenwerking verliep en hoe de geleverde telefonieoplossing door Infopact werd ontvangen. Aldo gaf aan bijzonder tevreden te zijn met de telefonieoplossing en is heel blij met de samenwerking tussen de drie organisaties. Daniรซl, die al een lange zakelijke relatie met Infopact heeft, gaf specifiek aan hoezeer hij het directe contact met Floor waardeert. “Lekker Rotterdams,” zei hij, wijzend op de ongecompliceerde en directe communicatiestijl die zo kenmerkend is voor de stad.

Deze drie organisaties schijnen een licht op wat er werkelijk mogelijk is wanneer gemeenschap, technologie en hartstocht samenkomen. Het is een verenigde front van organisaties die geloven in de kracht van samenwerking.

Klik hier om de Rotterdamse Douwers te sponsoren of een donatie te doen

In een wereld waar individualiteit vaak wordt gevierd, herinneren de Rotterdamse Douwers, Infopact en de ICT afdeling ons aan de kracht van samenwerking. Laten we allemaal dit voorbeeld volgen en de jeugd van Rotterdam de kansen en ondersteuning bieden die ze verdienen. Samen staan we sterk!