Rotterdam en Pernis krijgen toegang tot supersnelweg

Friday 25 March 2022

Rotterdam en Glaspoort ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst. Hierin staat de ambitie om Pernis en 32 bedrijventerreinen in Rotterdam toegang te geven tot de supersnelweg die glasvezel heet. De voorbereidende werkzaamheden gaan nog dit jaar starten beginnende in Rotterdam Prins Alexander en bedrijvenpark Rotterdam Noord-West.  

Ruud Lammers, Sales Manager bij Infopact Netwerk & Communicatie: “Is Rotterdam een bewuste keuze? Jazeker, Rotterdam is niet alleen een stad met grote aantrekkingskracht voor bedrijven, maar is als handels ‘Gate to Europe’ wereldwijd toonaangevend en vooruitstrevend. 

De voordelen kennen we, maar glasvezel heeft ook één groot nadeel – Nog niet iedereen heeft het! Dat gaan wij veranderen! 

Daarom glasvezel

Glasvezel is niet alleen razendsnel en geeft veel bandbreedte. Het is ook recyclebaar, wekt minder warmte op én verbruikt minder energie dan xDSL- en kabelverbindingen. Daarnaast is glasvezel: 

  • Razendsnel. Binnen notime grote bestanden up- en downloaden.  
  • Veilig en stabiel. Jouw bedrijfsinformatie is in goede handen.  
  • Ondersteunt zorgeloos werken in de cloud. Overal toegang tot jouw data.  
  • Dé toekomst ‘on your doorstep’. De nieuwste technologie. 

Nóg meer goede redenen voor zakelijk Rotterdam en Pernis om juist nú te kiezen voor glasvezel! 

Glasvezel voor iedereen

Indien bedrijven meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij zich aanmelden bij Infopact Netwerk & Communicatie voor internet- en telecomdiensten op dit supersnelle netwerk.

Versnelde glasvezel uitrol

Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomst-vaste glasvezelkabel. Wat Infopact, onderdeel van Techone, en haar partners betreft, wordt glasvezel de standaard. Met een glasvezelaansluiting van Infopact op het netwerk van Glaspoort ben je klaar voor de toekomst. Op naar de verglazing van Rotterdam!