Ontdek het laatste nieuws over Xelion en glasvezel

Monday 14 June 2021

Een nieuwe Xelion release

Xelion heeft hard gewerkt aan een nieuwe Xelion release en de contouren worden steeds zichtbaarder. Het wordt een buitengewoon krachtig product waarin al het goede van Xelion 7 is behouden, maar daarnaast interessante aspecten zijn toegevoegd om aan te sluiten op de wensen van vandaag.

Tijdens een exclusief webinar laten Xelion je een sneak preview zien van de belangrijkste innovaties. Denk hierbij aan een compleet nieuwe look and feel, Video Conferencing en een naadloze integratie met Microsoft en Teams. Mooie ontwikkelingen, waarvan kennis nemen zeer aan te raden is. Dat kan nu ook in een sneak preview webinar.

De webinars vinden plaats op dinsdag 29 juni en donderdag 1 juli om 14.00 uur.

Schrijf hier je gratis in!

Xelion Single Tenant via Infopact

Van Infopact ken je natuurlijk al de Xelion Multi Tenant licenties. Een uiterst complete communicatie oplossing welke wij al jaren met succes aanbieden in de markt. Nu kwamen er de laatste tijd vragen over Single Tenant mogelijkheden. Wat is dat eigenlijk, een Single Tenant?

We spreken van Single Tenant wanneer er slechts een bedrijf gebruik maakt van een applicatieserver, ongeacht of dit bedrijf op een of meerdere locaties is gevestigd. Deze oplossing wordt vaak gekozen door bedrijven die een eigen cloud omgeving willen. Welke overwegingen spelen hierbij een rol? Denk hierbij aan overwegingen als beheerbaarheid, flexibiliteit en misschien ook wel vertrouwen.

Dit heeft Infopact doen besluiten haar Xelion Multi Tenant licentie aanbod met het Xelion Single Tenant licentie aanbod uit te breiden. De Xelion Single Tenant licentie is in de basis een unmanaged licentie op een server van jezelf, inclusief:

  • Support tijdens kantooruren;
  • Het beschikbaar stellen van nieuwe updates, releases. Indien een nieuwe Xelion update beschikbaar is zal het systeem deze automatisch ophalen. Hiermee heb je de zekerheid van altijd de meest recente versie;
  • Versiebeheer door Xelion.

Bedrijventerreinen Amersfoort glasvezel

Infopact wil samen met DELTA Fiber Netwerk glasvezel aanleggen op geselecteerde bedrijventerreinen in Amersfoort. Wat ons betreft profiteren de ondernemers binnenkort van supersnel en betaalbaar glasvezelinternet.

Voordelen van glasvezel

  • Het is supersnel. Binnen no time grote bestanden up- en downloaden.
  • Het is veilig en stabiel. Jouw bedrijfsinformatie is in goede handen.
  • Zorgeloos werken in de cloud. Overal toegang tot je data.
  • Ideaal als back-uplijn. Ongestoord doorwerken tijdens een storing.

De bewoners van de bedrijventerreinen De Isselt en De Wieken Zuid kunnen zich nú aanmelden! Meld je je vóór 17 juli aan? Dan betaal je geen aansluitkosten en is een MKB WiFi modem/router gratis.

Lees meer

Glasvezel router aanpassingen

Waarschijnlijk heb je het al gezien, we hebben een aanpassing gedaan in ons Cisco router aanbod. Dit heeft te maken met het end-of-life zijn van een aantal glasvezel routers, de beperkte glasvezel bandbreedte mogelijkheid en een niet echt meer voorkomende SDSL en/of ISDN-techniek.

De SDSL/ISDN routers welke niet meer in ons aanbod zitten zijn de Cisco 881, Cisco 886 en de Cisco 888. De Glasvezel routers welke niet meer in ons aanbod zitten zijn de Cisco 881, Cisco 1921, Cisco 2911 en de Cisco 2951.

De vervanger voor de Cisco glasvezel routers is de MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+.

Met de vervanging van bovenstaande routers zijn tevens de HWIC kaarten geen onderdeel meer van ons aanbod.

Los van de routers hebben wij ook ons aanbod in Vegastream SIP convertors uit ons aanbod gehaald. Infopact = IP communicatie bedrijf, zo ook voor voice!