Telefonie in de Cloud ontvangt 100% MKB Proof Award

Friday 21 August 2015

Voor de tweede keer op rij is een cloudoplossing van Infopact bekroond met het 100% MKB Proof keurmerk. Ditmaal betreft het de oplossing Telefonie in de Cloud. Een onafhankelijke jury van vaktitels WINMAG Pro en Baaz heeft de dienst beoordeeld vanuit het oogpunt van MKB’ers, waarbij is gelet op zaken als functionaliteit, beheersbaarheid en betaalbaarheid. De vakjury concludeerde dat Telefonie in de Cloud tot de beste zakelijke oplossingen van dit moment behoort.

Bereikbaarheid in het MKB
Met Telefonie in de Cloud kan telefoneren altijd en overal, via de pc, tablet of smartphone. Alle functionaliteiten die ondernemers gewend zijn van hun traditionele telefonieomgeving zijn volledig geïntegreerd in de cloudoplossing. Zo is er nummerherkenning en –routering aanwezig en zijn er keuzemenu’s, wachtrijen, doorschakelingen en opnamemogelijkheden.

Zeer complete IP-telefooncentrale
“Infopact heeft met Telefonie in de Cloud een uitstekend alternatief voor traditionele telefooncentrales in de markt gezet”, aldus de jury. “De gesprekskwaliteit is uitstekend en dat is een belangrijke vereiste. En de oplossing biedt meer: met diverse slimme telefoniefunctionaliteiten beschikken ondernemers over een zeer complete IP-telefooncentrale. Zo kun je eenvoudig je beschikbaarheidsstatus wijzigen als je even onbereikbaar bent. Verder zijn het uiterlijk en de gebruikersinterface van de dienst eenvoudig en daardoor erg prettig in gebruik.”

MKB Proof Award
Gerard Bergsma, commercieel directeur bij Infopact: “We zijn trots dat opnieuw één van onze diensten dit keurmerk heeft ontvangen. Vorig jaar werd onze oplossing Lync in de Cloud al erkend met het 100% MKB Proof keurmerk. Deze bekroning op beide oplossingen laat zien dat de dienstverlening van Infopact goed aansluit op de behoeftes van ondernemers in het MKB. Met Telefonie in de Cloud zijn deze ondernemers niet langer afhankelijk van tijd en plaats, waardoor ze altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. En dat is waar wij samen met onze partners naar streven: het bieden van een oplossing waarmee ondernemers het maximale uit hun business kunnen halen.”

Gratis 30-dagen-account of interactieve demo
Wilt u de voordelen van Telefonie in de Cloud zelf ervaren? Vraag dan vrijblijvend en kosteloos het 30-dagen-account aan of maak een afspraak voor de interactieve demo op locatie.

Over MKB Proof
Jaarlijks brengen de redacties van business IT-magazine WINMAG Pro en ondernemers/CEO-magazine Baaz samen het MKB Proof magazine uit. Op grond van interviews, producttesten en achtergrondverhalen behandelt het magazine producten en diensten die het keurmerk MKB Proof verdienen.

MKB Proof Award Infopact