Lync in de Cloud ontvangt MKB Proof keurmerk

Friday 15 August 2014

Vaktitels WINMAG Pro en Baaz hebben Lync in de Cloud powered by Infopact bekroond met het 100% MKB Proof keurmerk. Lync in de Cloud voldoet hiermee aan de criteria van een betaalbare, functionele en beheersbare MKB-oplossing. De jury licht toe: “Lync in de Cloud biedt de volwaardige Lync-functionaliteit, maar bespaart je de rompslomp van het beheer. De gebruiker downloadt simpelweg een Lync-client op zijn of haar PC, tablet of smartphone, logt in en is ‘good to go’. Bovendien zijn de kosten voorspelbaar vanwege een vastgesteld bedrag per maand. Wel de lusten, maar niet de lasten van een echte Lync-server dus!”

Doeltreffend samenwerken

Lync in de Cloud, inmiddels Skype for Business, maakt samenwerken op afstand eenvoudiger dan ooit. Voor een vast bedrag per werkplek kunnen ondernemers de beschikbaarheid van collega’s, partners en klanten real-time inzien. Daarnaast kunnen zij veilig chatten, documenten delen, gelijktijdig samenwerken in hetzelfde bestand, onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers en gebruikmaken van internet en videoconferencing.

Goud in handen

De titel van 100% MKB Proof laat duidelijk zien dat Infopact de juiste koers vaart, bij de tijd is en goed inspeelt op de wensen van het MKB. “Infopact heeft de oplossing en daarmee goud in handen”, aldus de jury. “Zeker voor organisaties zonder aparte IT-afdeling kan het een behoorlijke drempel zijn om een overstap te maken naar nieuwe software. Zonde, want juist zij kunnen enorm geholpen zijn met de functionaliteit en meerwaarde die Lync in de Cloud van Infopact biedt.”

30-dagen-account of interactieve demo

Meer weten? Lees hier het volledige artikel over de bekroning met het keurmerk. Wilt u Lync in de Cloud zelf ervaren, vraag dan vrijblijvend het 30-dagen-account aan of maak een afspraak voor de interactieve demo op locatie.

Over MKB Proof

Jaarlijks brengen de redacties van business IT-magazine WINMAG Pro en ondernemers/CEO-magazine Baaz samen het MKB Proof magazine uit. Op grond van interviews, producttesten en achtergrondverhalen behandelt het magazine producten en diensten die het keurmerk MKB Proof verdienen.